Nyköpings Runners

Nyköpings Runners

Onsdagsträning:
Vi kör första onsdagen i varje månad från Klubblokalen på Regeringsvägen kl. 19:00 med start den 4/10. Möjlighet att springa den "gamla" Hargsrundan och även här förstås möjlighet att både springa lugnare och att för den som önskar jaga tider. Här erbjuds även fika till självkostnadspris 10 kr. För dem som inte sprungit här tidigare så blir första gången 4/10 en gemensam tur för att lära sig hitta banan. Dessvärre ingen möjlighet till dusch och bastu. 
Följande onsdagar datum: 4/10, 1/11, 6/12, Kontakt: styrelsen

För den som är ute efter löpning och bastu finns möjligheten att åka ut till Nynäs IK och deras klubbhus på torsdagskvällar. Möjlighet att kostnadsfritt testa vid några tillfällen men deltar man mer permanent vill de gärna ha en årsavgift på 200 kr. Kontaktperson Janne Johansson

Lördagsträning planeras på Brandholmen, Norra Strandpromenaden.
Samling/start kl. 14:00 vid informationstavlan (ovanför Kanotklubbens klubbhus) 
Planerat upplägg: gemensam jogg 30 minuter därefter återsamling vid info-tavlan för att sedan springa ca. 4 km snabbdistans på grusslingan. 
Finns intresse kan vi ordna tidtagning. Inget omklädningsrum finns utan det är kom ombytt och spring som gäller. 
Det finns parkering vid informationstavlan se bilden nedan.
Är det någon annan som kan tänkas vara ansvarig en annan lördag än de datum nedan hör av er till info@nykopingsrunners eller sms till 0708793646 (Katarina)

Dessa datum gäller tillsvidare: 
30 september ansvarig:Katarina
7 oktober  ansvarig: Katarina
11 november ansvarig Katarina
16 december ansvarig Katarina

Brandholmen