Nyköpings Runners

Nyköpings Runners

RESULTAT OPPEBYLÖPET 2019

REKORD i årets Oppebylöpet. Både i antal startande och efteranmälningar sedan omstarten 2001. (Tävlingen var vilande några år)

Den 33:e upplagan bjöd på mulet väder 13-14 grader och blåsigt.
En till synes glad herrvinnare på 10 km blev det genom Fredrik Westerdahl från Stockholmsklubben Fredrikshofs FIF med tiden 35,37. 55 sekunder förre tvåan Lars Agelii, Camfil. Den tidigare segrarinna Marie Sandberg Julita triathlon vann damernas 10 km med god vinstmarginal till tvåan Helen Ernving, Stigtomta löpning med dryga fyra minuter. 39,55 respektive 44,19 blev tiderna.
Arrangören rustade för extra många pokaler till i år men de räckte ändå inte så en del ungdomar kommer få sina pokaler i efterhand. Tack för förståelse.
(Ni som inte fick någon skylt på ert pris, hör av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  med namn och adress så ska vi fixa så ni får det.) 

Resultatlistan uppdaterad 2019-05-31  Resultat i länken ovan.

Tre stycken fotoalbum finns nu på Nyköpings Runners facebooksida. Fotograf: Ronnie Eriksson

Oppebylopet2019startbild
Segraren i män 10 km Fredrik Westerdahl, Fredrikshof FIF längs till vänster i bild. Fotograf Ronnie Eriksson.  Klicka på bilden för att få större format.