Ragnar Lake stafett Mälaren Runt 15-16/6-19

Nu är premiären av Ragnar Lake stafetten gjord. 30 sträckor med 10 lagmedlemmar med start kl. 09:30 på lördag förmiddag vid Gripsholmslott och målgång på Drottningsholmsslott söndag eftermiddag för lag LK Nyköpings Runners. Mälaren runt via Mariefred-Eskilstuna-Kungsör-Köping-Västerås-Enköping-Bålsta och Stockholm.
En stor kämpainsats av alla som var med och sprang. Vi fick kämpa med värme (27 grader med gassande sol), tyvärr skador och sjukdom, sömnbrist, (några av oss sov inget alls på 1,5 dygn), några felval under banan (svår att hitta), extra väntan vid växlingarna (följebilen var vilse med nästa löpare!?) Men vi fick uppleva sköna svala sträckor på natten och morgonen med en fantastisk soluppgång, (en del gillade de varma sträckorna på dagen också), och en härlig laganda och kamratskap, mycket skratt och skämtsamman gliringar. Ett stort lass fick Janne Johansson dra som sprang fyra sträckor (fick ta sista sträckan pga skada) och även Ronnie Eriksson som "bytte till sig" tre långa sträckor. Det finns även bilder och en videofilm på vår facebook sida. Med startnummer 130 lyckades gänget pricka in placering 130. Tiden 28 timmar och 3 minuter var lite sämre än beräknad men eftersom vi fick "stuva om" i laget får vi vara nöjda.

DickRagnar 19DickRagnar19 1
Lagkapten Dick Jansson inför växling till Tommy Ericsson. Tur att det finns stolpar att hålla i sig i när man är trött. Eller hur?

Ragnarmedalj 19
Ragnarmedaljen till var och en i laget. En kul detalj att det fanns tio olika citat på medaljerna
Dessutom en kapsylöppnare vid bandet. Någon som tänkt till så medaljen kan användas efteråt och inte bara ligga på hyllan. 

Ragnar 19
En sammanfattning av helgen kan väl vara som nummerlappen, lite "knögligt" på vägen fram men vi löste det och tog oss i mål.
Bilderna är tagna av Katarina Eriksson. Klicka på dom för större format.

Du är här: Hem Resultat Ragnar Lake stafett Mälaren Runt 15-16/6-19