Nya klubbkläder 2017

Ny klubbutstyrsel.

Lagom till tävlingssäsongens start 2017 har klubben kommit med en ny design på t-shirt. En ny sponsor har gjort detta möjligt. Sponsorn, jubileumsgeneralen, Ulf Westman har haft önskemål och idéer hur designen ska se ut. Tillsammans med klubbens klädansvarige Anna Ekholm har det nu blivit verklighet.T-shirten är i funktionsmaterial och finns i storlekar från XS till XL. T-shirten kommer att vara gratis för alla klubbmedlemmar. Så det gäller att ha betalt medlemsavgiften!
Och som 
tidigare kompletteras klubbtröjan med svarta, (korta eller långa) tights.

Även klubboverallen kommer bytas ut och ersättas med en riddarmantel med Sörmlands landskapsvapen Gripen. Manteln är i blå sammet med guldkanter, ca. 100 cm lång med en enkel knäppning fram. En längre modell går att få sk. kunga/drottningmantel. Manteln är beställningsvara och kan köpas för en symbolisk summa av 199 kr.

Kontakta Anna Ekholm vid intresse.
Utlämning av t-shirt och beställning av klubbmanteln kommer ske på onsdagsträningen. Då finns möjlighet att prova manteln också.

april2017
Här är design-skissen. T-shirten kommer att levereras den 1 april.
Manteln är beställningsvara. Vid minst 20 st förbokningar kommer det göras en beställning. Därefter är det 1-2 veckors leveranstid.
Uppdaterat: 2017-04-03 Aprilskämt!
(Men vilken syn det vore om alla Runnersmedlemmar for fram med fladdrande mantlar efter sig. Ha, ha. ;)

Du är här: Hem Artiklar - Övrigt - mm - Nya klubbkläder 2017