Extra stafett-träning

Nyköping: Måndagen den 1 april 2019

EXTRA TRÄNING!!

Nu på onsdag kommer vi träna för Ragnar Lake stafetten. Vi kommer att starta kl. 19:00 från Ekensberg och alla startar tillsammans och går i mål vid NOK-stugan som vanligt. Därefter drar vi vidare ut på landsvägen och springer oavbrutet fram och tillbaka till Oxelösund i 36 timmar. Eftersom några är i arbetsför ålder och måste jobba så kommer nattsträckorna prioriteras för de yngre löparna medan pensionärerna kommer att få ta dagsträckorna. Vid arbetsdagens slut återkommer jobblöparna på passande sträcka. Fråga gärna arbetsgivaren om det är okej att ta en liten tupplur för att känna sig utvilad till löpningen. Här kan det vara på sin plats att meddela sina anhöriga/familj att det tar extra lång tid att komma hem från träningen denna onsdag/torsdag. Vi behöver ju inte oroa i onödan.
Tävlingsledare Dick Jansson har gjort upp ett schema hur allt ska fungera och vilka sträckor som springs av vem. Vi kommer också prova ut mat och dryck som alla kan tänkas behöva under den riktiga Ragnar Lake den 15 juni. Vi skulle behöva några pannlampor under natten. Dick efterlyser om någon kan låna ut.

Ni som inte anmält deltagande till Ragnar Lake stafetten får givetvis vara med på denna stafett-träning. Den är öppen för alla och är helt gratis. (ev. kommer en liten slant för mat och dryck att tas ut.)

Vi ses på onsdag!

/LK Nyköpings Runners

Finspangweb
Några behöver träna på snabb växling. Det gäller att kapa och tjäna sekunder....

Första april nu igen......hi,hi

Du är här: Hem Artiklar - Övrigt - mm - Extra stafett-träning